VIKTIG INFORMATION - JUST NU GÅR DET INTE LÄGGA ORDER P.G.A.TEKNISKA PROBLEM. 

 

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Retur & byte

Fria byten och ångerrätt

Utöver den lagliga ångerrätten på 14 dagar erbjuder Active Outfit fria byten under samma tid. Det betyder att du får en returfraktsedel som bekostas av oss om du vill byta din vara. Fria byten omfattar inte specialprodukter som skickas direkt från tillverkaren (exempelvis vapenskåp).

Som privatperson har du en laglig ångerrätt på 14 dagar från det att du mottagit din leverans. Vill du under denna tid skicka tillbaka din vara för antingen byte eller återköp så ber vi dig använda fraktsedeln som skickades med vid din leverans.

Vid byten bekostar Active Outfit returfrakten inom Sverige, vid retur och återköp står du själv för returfrakten som debiteras med 59 kr.

Om du vill använda möjligheten till fritt byte är du välkommen att använda fraktsedeln som skickades med vid din leverans.

När du returnerar en vara uppmanar vi dig att returnera den i väsentligen oförändrat skick. Om varorna som skickas tillbaka är begagnade, ofullständiga eller om förpackningen skadats mer än vad som är nödvändigt för att du ska haft möjlighet att titta närmare på produkten kan du tvingas ersätta den värdeminskning detta medför.

Vid ett ångrat köp sker återbetalning senast inom 14 dagar efter att vi mottagit och hanterat din retur, men oftast snabbare då vi handlägger alla ärenden utan onödiga dröjsmål.

Observera att alla returer ska skickas med fraktsedeln och formuläret som skickas med vid leveransen. Alla ruterer ska går till Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar.

Så här gör du ditt byte

  1. Fyll i retursedeln som låg med i paketet och kryssa i byte.

  2. Lägg retursedeln tillsammans med den produkt som du vill byta i ett paket.

  3. Klistra på returfraktsedeln på ditt paket och lämna in den hos närmaste PostNord ombud. Tänk på att spara kvittot tills vi har meddelat dig om att vi har mottagit din retur!

  4. Lägg en ny beställning på vår hemsida till det du önskar byta till. Du måste inte byta till samma produkt.

  5. Så fort vi har mottagit och registrerat din retur skickar vi en returbekräftelse till dig via e-mail, därefter får du eventuella återbetalningar


Reklamationer

Om du vill reklamera en vara ber vi dig kontakta oss. Du kommer då att få en returfraktsedel som bekostas av Active Outfit, vilket förenklar returprocessen. Du har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet.

Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan eller skador som uppkommer innan produkten levereras till dig som konsument, den gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkten. En reklamation skall göras så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Efter att vi mottagit den returnerade varan kommer vi att behandla ärendet inom 30 dagar.