Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Kön
 1. Man
 2. Kvinna
 3. Unisex
Kategori
 1. Barnens utrustning
 2. Campa, Sova och äta
 3. Hygien och sjukvård
 4. Insektsskydd
 5. Navigation
 6. Resa
 7. Vattenrening
 8. Termosar
 9. Vintersport
 10. Överlevnad
Pris
 1. 8kr
  7423kr
Varumärke

Friluftsliv

Friluftsliv

I den här kategorin hittar du olika typer av friluftsutrustning och annat som behövs för att underlätta utflykter, camping, resor och äventyr. Exempelvis campingutrustning, utrustning för att sova, göra upp eld och laga mat i naturen, navigationsutrustning, olika typer av verktyg och överlevnadsutrustning för väntade och oväntade händelser.Valet av utrustning när man ger sig ut i vildmarken kan vara otroligt viktig, inte bara för att underlätta matlagning, logistik, övernattning och navigation utan även när det kommer till nödsituationer. Det är i dessa stunder som rätt utrustning och bra förberedelser kan rädda ditt och andras liv. Eftersom naturen sätter outdoorutrustningen på hårda prov är det viktigt med produkter som håller högsta möjliga kvalitet vilket också gör det viktigt för oss att jobba med väletablerade och kända varumärken.Det finns några grundläggande saker vi människor behöver varje dag. Behov som måste uppfyllas för att vi ska överleva är bland annat tillgång till rent vatten, mat, värme, skydd och vila. Alla dessa behov måste vi kunna fylla även när vi är ute i naturen och därför finns idag ett oerhört brett utbud av friluftsartiklar till hjälp för att säkerställa detta.Det är dock alltid en fin balans eftersom hela poängen med att vara ute i skogen, på vattnet eller i fjällen är att komma bort från den tillrättalagda vardagen och känna en samhörighet och närhet till naturen. För mycket eller allt för störande utrustning kan därför motverka hela syftet med ditt äventyr – bra friluftsutrustning är därför ofta sparsmakad och lätt eftersom det alltid är du och din upplevelse av omgivningen som ska stå i centrum.Vårt sortimentet av utrustning innehåller inte bara produkter för dig som är ute naturen, utan även multiverktyg för hemmafixaren, stegräknare, termosar och termosmuggar för morgonkaffet och mycket mer.Vi har även en helt egen sektion med friluftsutrustning för barn där vi samlat utrustning för att göra barnens första möten med naturen och friluftslivet roliga, intresseväckande och spännande. Oavsett om du bara vill ha någon rolig pryl till stranden eller om du har en liten marinbiolog i familjen så finns här ett urval av spännande tillbehör.Bland utrustningssortimentet hittar du även allt som behövs för campingen (och en del saker som man förmodligen inte behöver, men som är roliga ändå). Smarta tältpinnar med LED-belysning så att du slipper snubbla på staglinorna, bärbara strömkällor för att ladda mobilen utanför elnätet, värmekällor för skor och vantar, bekväma stolar och regnponchos är bara några av de artiklar du hittar i vårt sortiment.

... Visa mer Visa mindre

 

Artiklar 1 till 10 av totalt 313

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Thermacell MR300

  Ett skydd mot mygg och knott som är enkel att ta med sig för användning vid olika ändamål där det finns gott om blodsugare. MR300 passar ypperligt både att ha på bordet framför dig och att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Det finns ett hölster som tillbehör som gör att du enkelt kan fästa den på exempelvis ryggsäcken, bältet el liknande. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Läs mer

  Kampanjpris: 359 kr

  Rek. Utpris: 385 kr Du sparar 26 kr

 • ThermaCell Värmesula Nordic FLEX

  Heated Insoles Nordic FLEX gör det möjligt att alltid vara varm om fötterna oavsett om du åker skidor, pulsar i snön eller sitter still på isen.

  Läs mer

  Kampanjpris: 1 199 kr

  Rek. Utpris: 1 601 kr Du sparar 402 kr

 • Djungelolja (40 ml)

  Den klassiska oljan mot mygg, knott och fästingar. Smörjs på huden och har en avskräckande effekt på blodsugande insekter. Levereras i 40 ml flaska.

  Läs mer
  47 kr

 • Gerber Bear Grylls Ultimate Knife

  Bear Grylls Ultimate Knife är flaggskeppet i Bear Grylls signaturserie av knivar från Gerber. En högklassig kniv med fixerat blad, fullspäckad med smarta funktioner i både kniven och fodralet som följer med. Den har dessutom ett ganska ödmjukt namn.

  Läs mer
  897 kr

 • Coghlans Braständare

  En snabbantänd braständare som brinner varmt och länge. Pucken är tillverkad av naturliga material (cederträ och vax) vilket gör att inga gifter eller illaluktande kemikalier släpps ut vid användning. En puck brinner i ca 30 min och kan förvaras i obegränsad tid innan användning.

  Läs mer
  49 kr

 • Nödfilt

  Nödfilt för att snabbt värma upp din kropp. Filten väger lite och är tillverkad i aluminium och polyester. Materialet håller sig flexibelt även i extremt låga temperaturer och reflekterar effektivt kroppstemperaturen tillbaka mot kroppen för att värma upp dig snabbt. Vind och vattentät.

  Läs mer
  25 kr

 • 259 kr

 • Disksvamp (stålull)

  En disksvamp av rostfri stålull, idealisk för rengöring av stekpannor, grillar och verktyg ute i skogen.

  Läs mer
  22 kr

 • Nalgene Travel Kit

  Ett resekit för hygienprodukter, dryck, etc. i storlekar som får tas med på flyget. Plastflaskorna läcker inte och är väldigt hållbara, kommer dessutom med lock i olika färger för att enkelt kunna organisera olika innehåll. Finns i set med sex eller åtta flaskor.

  Läs mer
  105 kr

 • Kampanjpris: 599 kr

  Rek. Utpris: 613 kr Du sparar 14 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 313

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5