VIKTIG INFORMATION - JUST NU GÅR DET INTE LÄGGA ORDER P.G.A.TEKNISKA PROBLEM. 

 

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Leverans och frakt

Vi samarbetar med PostNord vid leveranser. Ordinarie fraktkostnad är 39 kr,  På särskilt tunga eller skrymmande leveranser kan extra fraktkostnader tillkomma, i så fall framgår det både på produktsidan och i kassan.

Vår ambition är att du som kund alltid ska få din leverans så snabbt som möjligt. Idag levererar vi över 95% av alla ordrar till våra kunder inom 3-5 vardagar. Om någon oförutsedd försening skulle ske i din leverans kommer vi att kontakta dig så fort som möjligt och du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad.

Om vi inte får kontakt med dig och inte kan leverera hela din order inom 10 arbetsdagar kommer vi att delleverera så stor del av beställningen som möjligt, givetvis utan extra kostnad för dig som kund.

Vi tar fullt ansvar för varor som skadas eller kommer bort när din order levereras till dig. Om du skickar tillbaka en vara till oss är det du som kund som ansvarar för godset. Om du upptäcker att godset du mottar är fraktskadat vid leverans ber vi dig ange detta på fraktsedeln redan när du kvitterar ut varan.