VIKTIG INFORMATION - JUST NU GÅR DET INTE LÄGGA ORDER P.G.A.TEKNISKA PROBLEM. 

 

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Kön
  1. Man
  2. Kvinna
  3. Unisex
Varumärke
Pris
  1. 129kr
    2459kr

Fiske

Fiske

Här hittar du vårt breda sortiment av fiskeutrustning från några av världens främsta varumärken. Den som fiskar mycket vet att bra fiskeutrustning är nyckeln för en lyckad fångst. Att ha rätt utrustning kommer att underlätta otroligt mycket. Alla fiskeprylar är indelade i olika underkategorier för att du enkelt ska kunna navigera bland produkterna och hitta det du letar efter.Vi på Active Outfit har tagit fram ett sortiment av fiskeprylar och utrustning som ska underlätta fisket för våra kunder. Vi är själva inbitna fiskare och vet av många års erfarenhet vad rätt fiskeutrustning kan göra för fisket.Den tekniska utvecklingen inom betes-tillverkningen, båttillbehör, fiskekläder, fiskerullar och fiskespön m.m. har lett till några revolutionerande uppfinningar som verkligen gör det möjligt för fiskaren att maximera sina chanser att fånga drömfisken.Att ha rätt fiskeprylar med sig ut på fisketuren kan vara skillnaden mellan ett fiskepass utan ett enda hugg till en riktigt lyckad fisketur med en landad drömfisk.När du ska välja en rulle för den typ av fiske du är ute efter så är det viktigt att du vet vilken kategori du ska leta i. Vi erbjuder flera olika sorters rullar för att du ska få en så optimal upplevelse som möjligt. Om du vill kliva ner till närmsta sjö och kasta lite så är det en multirulle eller haspelrulle som gäller. Om du har en motordriven båt och vill ha betet släpandes efter så ska du titta på våra trollingrullar.Att ha rätt spö till den typ av fiske som ska utföras är väldigt viktigt. Vi erbjuder haspelspön, spinnspön, metspön, trollingspön och resespön. Vi erbjuder även en uppsjö av olika beten till dessa spön.Ergonomi och komfort är också viktigt att tänka på under fiske eftersom man ofta bär på otymplig utrustning. Det hör ju inte till ovanligheterna att man sitter eller står obekvämt när man är ute och kastar eller metar men komforten kan ökas avsevärt med ett bekvämt sittunderlag eller en vattenavvisande stolsryggsäck.När du är ute och fiskar är det viktigt att man har rätt kläder på sig, om du ska stå ute i vatten så erbjuder vi vattentäta flytoveraller för att du ska hålla dig varm och torr under hela fiskesessionen.Ett par fiskehandskar av neopren ger dig ett optimalt grepp om ditt spö. ... Visa mer Visa mindre

 

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida