Just nu! 15% rabatt på hela sortimentet med rabattkod 15EXTRA

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Kön
 1. Man
 2. Kvinna
 3. Unisex
Kategori
 1. Båttillbehör
 2. Fiskedrag och Beten
 3. Fiskekläder
 4. Fiskelinor
 5. Fiskerullar
 6. Fiskeset
 7. Fiskespö
 8. Fisketillbehör
 9. Flugfiske
 10. Förvaring
 11. Mete
 12. Vinterfiske
Pris
 1. 4kr
  2459kr
Varumärke
 1. Se fler

Fiske

Fiske

Här hittar du vårt breda sortiment av fiskeutrustning från några av världens främsta varumärken. Den som fiskar mycket vet att bra fiskeutrustning är nyckeln för en lyckad fångst. Att ha rätt utrustning kommer att underlätta otroligt mycket. Alla fiskeprylar är indelade i olika underkategorier för att du enkelt ska kunna navigera bland produkterna och hitta det du letar efter.Vi på Active Outfit har tagit fram ett sortiment av fiskeprylar och utrustning som ska underlätta fisket för våra kunder. Vi är själva inbitna fiskare och vet av många års erfarenhet vad rätt fiskeutrustning kan göra för fisket.Den tekniska utvecklingen inom betes-tillverkningen, båttillbehör, fiskekläder, fiskerullar och fiskespön m.m. har lett till några revolutionerande uppfinningar som verkligen gör det möjligt för fiskaren att maximera sina chanser att fånga drömfisken.Att ha rätt fiskeprylar med sig ut på fisketuren kan vara skillnaden mellan ett fiskepass utan ett enda hugg till en riktigt lyckad fisketur med en landad drömfisk.När du ska välja en rulle för den typ av fiske du är ute efter så är det viktigt att du vet vilken kategori du ska leta i. Vi erbjuder flera olika sorters rullar för att du ska få en så optimal upplevelse som möjligt. Om du vill kliva ner till närmsta sjö och kasta lite så är det en multirulle eller haspelrulle som gäller. Om du har en motordriven båt och vill ha betet släpandes efter så ska du titta på våra trollingrullar.Att ha rätt spö till den typ av fiske som ska utföras är väldigt viktigt. Vi erbjuder haspelspön, spinnspön, metspön, trollingspön och resespön. Vi erbjuder även en uppsjö av olika beten till dessa spön.Ergonomi och komfort är också viktigt att tänka på under fiske eftersom man ofta bär på otymplig utrustning. Det hör ju inte till ovanligheterna att man sitter eller står obekvämt när man är ute och kastar eller metar men komforten kan ökas avsevärt med ett bekvämt sittunderlag eller en vattenavvisande stolsryggsäck.När du är ute och fiskar är det viktigt att man har rätt kläder på sig, om du ska stå ute i vatten så erbjuder vi vattentäta flytoveraller för att du ska hålla dig varm och torr under hela fiskesessionen.Ett par fiskehandskar av neopren ger dig ett optimalt grepp om ditt spö. ... Visa mer Visa mindre

 

Artiklar 1 till 10 av totalt 423

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Abu Garcia Mörrum Spinnaren

  Abu Garcias Mörrum Spinnare är en klassisk spinnare som varit med i branschen väldigt länge. Med sitt stora blad ger den ifrån kraftiga vibrationer och ett starkt ljusflimmer som retar fiskarna till hugg. Mörrum spinnaren är anpassad för all rovfisk men har visat sig extra effektiv för lax- och gäddfisket.

  Läs mer
  39 kr

 • Tasmanian Devil

  Näst största storleken av ett fantastiskt skeddrag. Går på cirka 2,5 - 3 meters djup

  Läs mer
  39 kr

 • Westin Snake

  Westin Snake är ett skeddrag från Westin som är ett fantastiskt och mycket effektivt Skeddrag. Snake är ett mycket populärt skeddrag för lax och öring, den är tjock och sjunker snabbt. Snake är döpt efter sitt rörelsemönster som imiterar en slingrande orm.

  Läs mer
  29 kr

 • Abu Garcia Droppen Fluo Orange

  Abu Garcia Droppen Fluo Orange 8g är en lättkastad spinnare även i kraftiga vindar och trånga utrymmen. Detta är en av de populäraste spinnare hos Abu Garcia och ett måste i fiskelådan.

  Läs mer
  29 kr

 • Darts Go Fish Beteskit

  Darts Beteskit är riktigt bra betespacket som ger mycket för pengarna, fyra spinnare ingår och ger ett brett användningsområde.

  Läs mer
  69 kr

 • Leech Flytande rem

  Denna flytrem är ett praktiskt tillbehör till dina Leech-glasögon som dels håller dem säkert på huvudet eller runt halsen, men som också ser till att det flyter om olyckan ändå skulle vara framme! Finns i flera olika färger.

  Läs mer
  49 kr

 • Westin Atomskjea

  Westin Atomskjea är en kustwobbler från Westin som har en väldigt attraktiv gång i vattnet. Atomskjea passar lika bra till regnbågsfisket som kustfisket.

  Läs mer

  Kampanjpris: 19 kr

  Rek. Utpris: 27 kr Du sparar 8 kr

 • Rapala Max Rap Fat Shad

  Rapala Max Rap Fat är en wobbler från Rapala som flyter. Max Rap Fat kommer med 2st 3-krokar. Fiskedjup på 2.5-3.5 meter.

  Läs mer
  99 kr

 • Westin TwinTeez

  TwinTeez från Westin är ett bete som de senaste åren har gett ofantliga mängder gös runt om i Sverige.

 • Läs mer
59 kr

 • Berkley Power Bait Glitter

  Berkley Power Bait Glitter Trout Bait är utvecklade för laxartade fiskar. Doft och smak i kombination med småfiskliknande glitter ger fler hugg. Många effektiva färger.

  Läs mer
  39 kr

 • Artiklar 1 till 10 av totalt 423

  per sida

  Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5