VIKTIG INFORMATION - JUST NU GÅR DET INTE LÄGGA ORDER P.G.A.TEKNISKA PROBLEM. 

 

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Klockor

Här finner du vårt breda sortiment klockor för jakt, friluftsliv, äventyr och vardagsbruk. De flesta klockorna i vårt sortiment har en tydlig koppling till outdoor och är byggda för att fungera lika bra ute i skogen som på kontoret. Klockorna vi erbjuder är inte bara snygga accessoarer utan även mycket funktionella. Vissa av de mer avancerade modellerna har exempelvis inbyggd GPS, pulsmätare och höjdmätare.

Några av de varumärken vi arbetar med har dessutom en tydlig koppling till militära enheter, polis, räddningstjänst, friluftsmänniskor och äventyrare för att ta fram klockor som klarar riktigt tuffa tag. Med förstärkta höljen, avancerad belysningsteknologi, pålitliga urverk och andra slitstarka komponenter får du en klocka som klarar av att hänga med ut på äventyren under helgen. I sortimentet finns både digitala och analoga armbandsur, kronografer med inbyggd tidtagning, klockor med exklusiva automatiska urverk såväl som enklare batteridrivna urverk. Vi har klockor anpassade för dykning med trycktestade boetter, klockor med med vridbara boettringar såväl som militärklockor anpassade för uppdrag ute i fält med tachymeter för att mäta gånghastigheten och därmed hjälpa dig uppskatta hur långt du färdats.

Den vanliga klockan har i dagens samhälle gått från att vara ett verktyg för tid till att även vara en viktig modeaccessoar, precis som ett par skor eller en halsduk. Gemensamt för dagens klockor är ju därför att designen ofta är minst lika viktigt som funktionen. Vi har klockor i många olika stilar med varierande utseende och färg på urtavla, visare och index. Många tycker också att de taktiska klockorna på marknaden är så pass snygga att det gärna är något man bär till skjortan på kontoret, trots att man egentligen inte har behov av många av de specialfunktioner som klockan erbjuder. Klockorna kommer givetvis i många olika storlekar. Vilken storlek man väljer är såklart en smaksak, men det finns även en naturlig skillnad mellan herrklockor och damklockor eftersom män och kvinnors handleder generellt är av lite olika storlek. Det är dock inte särskilt ovanligt att män som vill ha en klocka med taktiskt utseende väljer en ”dammodell” om den ska bäras till skjorta eller kostym eftersom den mindre storleken gör dessa modeller något mindre uppseendeväckande.Att ha en GPS i klockan är ett ovärderligt och roligt hjälpmedel för att hålla koll på dina träningsrundor och för att få exakt data på hur långt du rört dig, i vilket tempo, etc. Du kan även använda GPS-funktionerna för att leda dig till koordinationer eller för att enkelt hitta tillbaka hem. Med inbyggd pulsmätare kan du även hålla koll på kaloriförbrukning under träningspasset vilket kan vara ett viktigt tillskott för den som tränar mycket.Många av klockorna i vårt sortiment har prövats hårt för att möta de högsta militära specifikationerna, som skulle imponera på de djärvaste urmakarna. De prövas för att klara extrem kyla och luftfuktighet, för att klara av smällar, starka magnetfält och plötsliga höjdförändringar. Med andra ord kan du bära dessa klockor under alla dina utomhusaktiviteter utan att vara rädd för att de ska gå sönder eller visa fel tid.

... Visa mer Visa mindre

Det fanns inga produkter som matchade dina val

Testa att söka efter produkten.
Du kan också maila oss på info@activeoutfit.se så kanske vi kan hjälpa dig.