Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Pris
  1. 489kr
    3689kr

Garmin Kartor

Här hittar du kartor som är kompatibla med våra handburna GPS-enheter från Garmin. Få ut det mesta utav din Garmin GPS med en mer detaljerad karta. Baskartan som medföljer i enheterna täcker oftast hela Europa i lite detalj. Med en Friluftskarta får du en bättre överblick och möjlighet att planera era utflykter m.m.

Kartorna kommer i olika upplösningar med allt från otroligt detaljerade kartor som innehåller den senaste topografiska kartografin man kan få tag på, för både markering av markgränser, samt detaljerad vägbeskrivning. Till enkla, prisvärda Kartor som är anpassade för vidsträckta äventyr, och innehåller uppdaterad information om vägar, stigar, fjällstugor, sjöar, höjdkurvor, vattendrag, vegetation och mycket mer.

Många av kartorna stöder avancerad sökning på intressanta platser, såsom STF Vandrarhem och stugor, restauranger med mera. I vissa enheter kan du till och med få guidning om hur du skall ta dig fram till destinationen, till fots. Planera din rutt i förväg. Med tillhörande mjukvara kan du lägga ut din rutt hemma i soffan. Detta ger dig gott om tid att planera in allting ni vill se, samt platser att stanna till på. Perfekt för vandringar och expeditioner.

Vissa av kartorna kommer med ett minneskort som enkelt pluggas in i din Garmin GPS för snabb tillgång till kartorna. Garmins kartor kan även laddas hem till din dator eller överföras från en DVD skiva till din kompatibla GPS enhet. De lite mer detaljerade kartorna ger en möjligheten att markera ut exakt vilket område man vill ha kartmaterial över på Garmins hemsida.

Ta försprånget och få ut det mesta utav din handburna GPS enhet, den karta som medföljer din Garmin enhet är oftast väldigt grundläggande och ger dig inte möjligheten att effektivt planera eller navigera. Med en detaljerad friluftskarta eller topografisk karta kan du enkelt få överblick och göra vistelse mer värd.

... Visa mer Visa mindre

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida