Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Pris
  1. 199kr
    3799kr

Silva pannlampor

Silva är ett svenskt företag med fokus på portabel belysning, navigation och friluftsinstrument. I sortimentet ingår även produkter för motion och hälsa, men framförallt är bolaget en av de marknadsledande aktörerna inom pannlampor och kompasser på den svenska marknaden och kommer hela tiden med nya, innovativa lösningar.

Bolaget är mest kända för pannlampor och kompasser som håller extremt hög kvalitet, vilket inte är så konstigt då företaget grundades inom dessa produktkategorier en gång i tiden. I dagsläget erbjuder man ett mycket brett sortiment av friluftsutrustning och har även börjat ge sig in på termosar, kartfodral och andra friluftsartiklar med samma höga kvalitet som resten av sortimentet.

Bolaget startades 1933 av bröderna Kjellström och har sedan dess kommit med en hel uppsjö av funktionella, praktiska produkter. Bolaget var t.ex. först med att släppa en handburen GPS med inbyggd digital kompass (1992). De har även vunnit ”Outdoor Industry Award” med pannlampan Trail Runner (2009) och tog sedan hem samma pris året därpå med pannlampan Ninox (2010) och avslutade med ett ”Hat-Trick” för Tyto Visibility Lamp (2011).

För dig som orienterar, paddlar kajak eller vandrar har bolaget utmärkta kompasser som satt standard i branschen under årtionden, oavsett användningsområde. Vare sig du är orienterare och behöver en kompass som är snabb i svängarna eller en vattentålig kompass för kajaken så finns det en produkt för dig i sortimentet.

Deras pannlampor är extremt effektiva när det kommer till ljusstyrka i relation till batteritiden. Pannlamporna är ljusstarka och har flera smarta funktioner, som att exempelvis kunna fästas både det medföljande pannbandet och på i ett separat fäste på cykeln.

Vi erbjuder även termosar och andra friluftsprodukter från Silva, samt ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar som extra kablar, laddare och batterier.

För att hålla sig nära sina användare och ständigt testa de egna produkterna så har man ett nära samarbete med multisportare och äventyrare, bland annat genom att sponsra det egna laget ”Team Silva” som bland annat deltar i världsmästerskapen i multisport och diverse äventyrstävlingar.

Man jobbar dessutom med ett aktivt miljömedvetande och tar Sveriges hårda miljölagar på allvar. Företaget jobbar därför tillsammans med exempelvis WEEE, RoHS och REACH för att ta ansvar för produkternas miljöpåverkan, återvinning av gammal elektronik och begränsad användning av farliga kemikalier.

WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) sätter kriterier på insamling, hantering och återvinning av elektronisk utrustning. Enligt direktivet har företaget ansvar för alla utgifter i ovan nämnda sammanhang, vilket betyder att du ska ha möjlighet att lämna in din gamla elektronik hos tillverkaren för återvinning utan kostnad.

RoHS (Restriction of Hazardous Substances) reglerar återvinningen av elektronik genom att begränsa användning av t.ex. bly, kvicksilver, kadmium, samt andra farliga kemikalier och tungmetaller.

REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) reglerar också användningen av kemikalier i deras produkter. Nästa gång du ser en produkt från Silva kan du med andra ord vara säker på att företaget jobbat aktivt för att minska miljöpåverkan så mycket som möjligt.

Här hittar du vårt breda sortiment av SILVA pannlampor. SILVA har sedan företaget startade jobbat med frilufts och sportprodukter för människor som älskar naturen. Deras utrustning är framtagen med tanken att den inte ska hindra upplevelsen och är därför otroligt pålitlig, samt bekväm. En pannlampa från SILVA är ett underskattat hjälpmedel som kan användas till mer än att bara lysa upp vägen under springturen en sen höstkväll.

Med en pannlampa från SILVA får du en medhjälpare som ställer upp i alla väder och situationer. Vare sig du ger dig ut på äventyr i skogsmörkret eller arbetar med något som behöver belysas utan att störa i självaste arbetet. Perfekt för dig som arbetar inom bygg, industri och andra områden där en extra ljuskälla kan komma väl till hands.

Pannlamporna ifrån SILVA är inte bara bekväma, enkla att använda och pålitliga. De har även ett flertal smarta funktioner, som t.ex. intelligent light. En funktion som justerar strålens bredd och intensitet efter användarens behov så att du alltid har optimalt ljus oavsett situation. I kombination med SILVAs starka LED lampor får du en pannlampa som presterar otroligt bra.

Detta sortiment är för dig som är frilufts-, sport- och outdoorintresserad. Kolla in sortimentet av SILVA pannlampor idag och hitta en modell som passa just dig. Om du har frågor eller funderingar kring pannlampor från SILVA är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

... Visa mer Visa mindre

34 artiklar

per sida

34 artiklar

per sida