Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Pris
  1. 269kr
    1289kr

LED Lenser pannlampor

Pannlampan är ett underskattat hjälpmedel för tillfällen då man behöver båda händerna fria, i detta sortiment hittar du Tyska LED Lensers pannlampor. Vi har ett brett sortiment av pannlampor ifrån tillverkaren som tagit världen med storm inom LED lampor. LED Lensers produkter speglar kvalité, pålitlighet och modern teknologi. Deras pannlampor är fullspäckade med de senaste LED chippen som ger användaren en otroligt ljusstark upplevelse, lång batteritid och bekvämlighet. Designen på pannbanden är innovativ och genomtänkt för att kunna passa alla, samt vara enkel att använda under påfrestande omständigheter.

En Led Lenser pannlampa kommer väl till ”huvuds” för dig som älskar att ge sig ut i skogen eller på landsvägen och springa på kvällarna. De ljusstarka pannlamporna lyser upp din väg samt håller dig väl synlig för andra. Med LED Lensers patenterade fokussystem kan du enkelt justera ljusstrålen på din pannlampa för att anpassa ljuset till situationen. Men pannlampan är inte endast till för dig som joggar, utan används flitigt av friluftsmänniskor av alla typer. Vare sig du campar, vandrar, orienterar, cyklar eller paddlar kajak, finns det en pannlampa för just dig.

Pannlampan passar även utmärkt inom t.ex. bygg och industrijobb. Speciellt om du arbetar i mörka miljöer där en extra ljuskälla uppskattas. Perfekt för jobb under jord, elskåp, källare, sena kvällar och många fler situationer där en person inom ovannämnda branscher kan tänkas behöva en pannlampa. Fördelen med just en LED Lenser pannlampa är ljusstyrkan och pålitligheten hos hårdvaran. Inom många industri jobb är tiden pressad och saker ska ske snabbt, då är det sista man vill göra kanske att byta batteri på sin pannlampa.

För dig som är ute efter en pålitlig pannlampa är LED Lenser ett utmärkt val. Led lenser kommer att vara dig trogen i alla väder och förhållanden. Den långa batteritiden ger användaren ett rejält försprång i jämförelse med andra tillverkare. Kolla in vårt breda sortiment idag med LED Lenser pannlampor och hitta modellen som passar just dig. Om du har frågor eller funderingar kring LED Lenser pannlampa är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

... Visa mer Visa mindre

13 artiklar

per sida

13 artiklar

per sida