VIKTIG INFORMATION - JUST NU GÅR DET INTE LÄGGA ORDER P.G.A.TEKNISKA PROBLEM. 

 

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Pannlampor

Här finner du vårt breda sortiment av pannlampor och tillbehör för alla användningsområden. En pannlampa är ett otroligt effektivt sätt att lysa upp i mörkret och samtidigt ha händerna fria att till annat. Vi säljer pannlampor från välkända tillverkare som håller hög kvalitet på produkterna. De flesta pannlamporna i sortimentet har breda användningsområden med flera smarta funktioner som att kunna ställa in bredd på ljuskäglan och ljusstyrka till att kunna växla mellan olika ljuslägen.

Pannlampan är vanligtvis fäst i ett bekvämt, justerbart pannband men många modeller erbjuder även möjligheten att kunna fästa lampan på cykelhjälmar eller direkt på cykeln. De avancerade modellerna har oftast mycket bekväma hjässband och separat batteri som placeras i fickan eller bältet för att kunna springa och göra andra aktiviteter med lampan under lång tid. Med ett separat batteri för du bort en stor del av vikten i pannlampan till midjan vilket ökar bekvämligheten hos pannlampan.

Det finns även modeller som erbjuder seriekoppling av batterierna för en extremt lång batteritid. Perfekt för dig som ska ta dig långa distanser i mörker eller jobbar under marken. En pannlampa kommer väl till hands i en rad olika situationer och bidrar otroligt effektivt i situationer där du behöver funktionell belysning med båda händerna fria.

Idag har det blivit allt mer populärt att använda den senaste LED-tekniken även i pannlampor. En LED-pannlampa kan generellt ge en mycket bättre ljuseffekt och intensitet än traditionella lampor baserade på glödtrådsteknik.

Det har också blivit populärt att experimentera med olika typer av ljuskäglor som gör att du både får en bred ljusbild nära fötterna för att kunna se ojämnheter och hinder på marken, men samtidigt få en fokuserad och starkare ljusstråle som kan lysa upp objekt på längre avstånd för att se vart du är på väg någonstans.

Pannlampor är dessutom mycket uppskattade av skidåkare, joggare och andra motionärer som vill kunna ge sig ut på kvällen eller i vintermörkret eftersom det ofta är så att de bästa träningsmiljöerna inte ligger belägna i tätort eller vid väl upplysta vägar. Det finns även en rad olika tävlingssporter där man har stor nytta av en pannlampa som t.ex. orientering och cykling, där man behöver bred belysning med händerna fria.

Även vid löpning ger en pannlampa ny fokus och dessutom säkerhet för användaren, då du slipper fokusera på att lysa upp vägen med en ficklampa eller snubbla över ojämnheter i marken. Med händerna fria har du även en större möjlighet att kunna dämpa ditt fall om du skulle trilla eller ramla omkull.

... Visa mer Visa mindre

Det fanns inga produkter som matchade dina val

Testa att söka efter produkten.
Du kan också maila oss på info@activeoutfit.se så kanske vi kan hjälpa dig.