Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Pris
  1. 119kr
    4999kr

LED Lenser ficklampor

LED Lenser tillverkar professionella LED-lampor. Företaget har på kort tid revolutionerat marknaden för ficklampor såväl som pannlampor och blivit mycket kända världen över genom att utveckla energisnåla och ljusstarka LED-chip samt ett avancerat linssystem som ger en oöverträffad ljusstyrka jämfört med andra tillverkare.

Företaget startades i ett garage av de tyska tvillingbröderna Harald och Rainer Opolka år 1993. Idag har bolaget tre egna fabriker i Kina och ett högkvarter i Tyskland med över 1000 anställda. Det som tagit företaget så långt är bland annat det patenterade fokussystemet ”Advanced Focus System” som ger företagets ficklampor en enastående ljusstyrka och ljuseffekt. Utöver detta sitter bolaget på över 200 andra patent för uppfinningar, designelement och liknande.

LED Lenser har nominerats till ett flertal prestigefyllda designtävlingar och tagit hem nästan alla priser (de har exempelvis vunnit ”Red Dot Design Award”, ”Design Plus”, ”Good Design” och ”IF Design Award”). En av storvinnarna är modellen V8 som sålt över 12 miljoner exemplar och vunnit ett flertal av designpriserna. En sak som de flesta lägger märke till direkt på ficklamporna är storleken eftersom de är otroligt kompakta och bekväma att använda.

Det avancerade fokussystemet kan enkelt justeras med en hand genom att trycka ut eller dra in huvudet på ficklampan, vilket gör ficklampan otroligt snabb på att justera sökavståndet. Om du letar efter en prisvärd ficklampa som är tillräckligt bra för att användas på professionell nivå så är detta alltid ett bra val. Ficklamporna kommer i alla storlekar och utformningar för att du ska hitta en som passar just dina behov.

En av de mest uppskattade modellerna i sortimentet är M14 som används av polis, räddningstjänst och brandmän. Ficklampan är ett resultat av flera års forskning och lång erfarenhet kring ficklampor och LED teknik, vilket lett till en kraftig ljusstyrka på 225 lumen och en ofattbart lång batteritid på hela 96 timmar. Den utvecklades för räddningsinsatser i katastrofdrabbade områden då man behövde en ficklampa som var pålitlig, snabbt kunde justera fokus och samtidigt erbjuda lång batteritid eftersom räddningsinsatser kan hålla på i dagar.

En annan ficklampa som är värd att nämnas är bolagets flaggskeppsmodell X21R.2 som står som bevis till varför företaget är globalt marknadsledande inom LED-lampor. Ficklampan kombinerar 7 egenutvecklade LED-chip i ett ”X-Lens System” vilket sammanfogar ljuset ifrån alla chip till en enda, ljusstark stråle. X21R.2 får därmed en extrem ljuseffekt på 3200 lumen och en räckvidd på hela 700 meter. Helt klart ett monster bland ficklampor och värdig platsen som nummer ett bland deras modeller – men bara till de uppfinner något ännu bättre.

En sak är säker. Med LED Lenser får du alltid en ficklampa som presterar utöver det vanliga, så kolla in vårt breda sortiment av ficklampor och pannlampor så kan du garanterat hitta modellen som passar just dig!

Dessa ficklampor har tagit världen med storm tack vare en pålitlig konstruktion, extremt kraftfulla LED lampor och ett innovativt fokussystem. LED Lensers ficklampor används i första hand av företag, säkerhetspersonal och inom annat professionellt bruk där kraven som ställs på ficklamporna är otroligt höga. Detta medför en ficklampa som är konstruerad för att klara alla förhållande, vara enkel att använda och innehålla smarta, anpassningsbara funktioner.

Som professionell ficklampa är LED Lenser otroligt prisvärd i jämförelse med prestandan ficklamporna erbjuder. Tack vare sin breda utsträckning och användning, kan LED Lenser optimera tillverkning och produktion av ficklamporna. Detta medger att priserna kan hållas väldigt låga utan att kvalitén i produkten påverkas.

En stor anledning i att ficklamporna blivit så populära ligger i deras unika fokussystem. Nästan alla deras modeller har ”Advanced Focus System” vilket är ett avancerat fokussystem. Fokussystemet bygger på ett antal reflektorer som justerar strålens väg, så att du enkelt (med en hand) kan justera strålens bredd och intensitet. Systemet är steglöst och ligger för grunden till LED Lensers popularitet inom den professionella användningssektorn.

LED Lenser utvecklar även egna LED chip som bryter alla barriärer inom energieffektivitet och ljusstyrka. Genom att kombinera deras Xtreme Power LED (deras ljusstarkaste LED chip) och Advanced Focus System har LED lenser tagit fram världens ljusstarkaste ficklampa. Ficklampan väger endast 1300 g och pumpar ut hela 3200 lumen.

Eftersom ficklamporna används som mest för professionellt bruk finns det en hel upplaga med smarta tillbehör. Allt ifrån justerbara bältes clips för att hålla händerna fria, till fästen för allt från cyklar till gevär. Precis som ficklamporna håller tillbehören till LED Lenser ficklamporna otroligt hög kvalité för att kunna tillfredsställa en säkerhetsvakts, maskinteknikers, polis etc. krav på sin utrustning.

Om du, som många andra är ute efter en ny ficklampa. Som inte bara presterar utöver förväntningar, utan även är otroligt prisvärd. Då kan vi inte annat än rekommendera LED Lenser. Du hittar nästan alla deras modeller bland vårt sortiment och skulle du ha frågor eller funderingar kring märket är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

... Visa mer Visa mindre

Artiklar 1 till 36 av totalt 44

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 44

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2