Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Kategori
 1. Pannlampor
 2. Ficklampor
 3. Cykelbelysning
 4. Handstrålkastare
Pris
 1. 41kr
  2423kr
Varumärke

Belysning

Här hittar du vårt sortiment av ficklampor, pannlampor och tillbehör. Kategorin innehåller belysning inom många olika prisklasser och prestandanivåer. För att hjälpa dig att skilja produkterna åt finns funktionen "jämför" där du enkelt kan se olika viktiga värden för belysning, exempelvis brinntid, ljuseffekt, strålavstånd, intensitet, om lampan är vattenskyddad och liknande. Om du vill veta mer om hur lampor klassificeras hittar du en genomgång av standarder för ficklampor bland våra guider.

... Visa mer Visa mindre

Artiklar 1 till 10 av totalt 59

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Cykelfäste till LED Lenser 7799

  Cykelfäste till LED Lenser ficklampor.

  Läs mer
  83 kr

 • Silva Förlängningskabel till pannlampa

  En enkel förlägningskabel att använda mellan pannlampa och batteri.

  Läs mer
  119 kr

 • LED Lenser H7.2

  LED Lenser H7.2 bygger vidare på föregångarens framgångar med en ergonomisk och otroligt bekväm pannlampa. På batteriet sitter en potentiometer för att dimma LED-lampan som på full styrka ger 250 lumen ljuseffekt. Drifttiden ligger på 60 timmar och lampan är byggd för att klara extrema temperaturer.

  Läs mer
  722 kr

 • LED Lenser P4 BM

  LED Lenser P4 BM är speciellt framtagen för ingenjörer och tekniker. Vare sig du inspekterar bilar eller byter en propp så presterar P4 BM i alla lägen. Ett kompakt, lättviktigt hölje gör ficklampan enkel att fästa i t.ex. shortfickan.

  Läs mer
  255 kr

 • Maglite Solitaire LED

  Solitaire är minstingen från Maglite. En smidig, vatten- och stöttålig liten ficklampa i aluminium som till och med passar på nyckelringen. Nu är lampan uppgraderad med en otroligt ljusstark LED på hela 37 lumen, jämfört med bara 2 lumen på den vanliga modellen.

  Läs mer
  266 kr

 • Coghlans Tältlykta

  Med en här lyktan från coghlans får du 360°ljus i ditt tält, husvagn eller i båten. Med sina fyra olika ljusnivåer erbjuder lyktan upp till 40 timmars drifttid. Ljus upp till 120 lumen. Läs mer
  222 kr

 • Gyttorp Splitkabel för åtelbelysning

  Kabel till Gyttorps åtelbelysning som låter dig bygga ut belysningen med fler lampor. Klassad med IP-68, alltså är den i stort sett helt vattentät!

  Läs mer
  85 kr

 • Trespass Parabola X

  Trespass Parabola är ett enkelt campingtillbehör som kommer lysa upp ditt hem utanför hemmet. Denna lykta drivs av fyra C-batterier, vilket gör att du kan ta med flera extra laddningar och ha ljus under hela vandringen utan någon större vikt. Tack vara de kraftiga LED-dioderna kan du använda Parabola för läsning, matlagning och mys på fjället. Läs mer
  120 kr

 • Trespass Guidance LED-Pannlampa

  Trespass Guidance är en lätt och enkel pannlampa som har två vita och en röd led-diod. Detta gör den idealisk för lättare utomhusbruk så som snöskottning, utanför husvagnen eller på hundpromenaden. Batterier ingår ej.

  Läs mer
  56 kr

 • 122 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 59

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5