Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Filtrera
Kategori
 1. Actionkamera
 2. Batterier
 3. Belysning
 4. Bärbara strömkällor
 5. GPS
 6. Klockor
 7. Köksgeråd
 8. Radio
 9. Stegräknare
Varumärke
Pris
 1. 26kr
  12449kr

Elektronik

Elektronik

I denna kategori hittar du vårt breda sortiment av elektroniska produkter för jakt och friluftsliv. Elektroniken ger ett pålitligt stöd i många former ute i det vilda, vare sig det handlar om navigation, kommunikation eller belysning. Att ha med sig rätt utrustning i fält kan förhöja ens upplevelse, samt föreviga den. Vårt sortiment av elektronisk utrustning är till stor del framtagen för användning utomhus, med vatten- och slagresistenta höljen. Vi erbjuder även ett brett utbud av tillbehör som exempelvis batterier, radioutrustning, filter och hållare till ficklampor, fästen och höljen till kameror, antenner och kartor till GPS:er, samt navigatorer. Om du är en friluftsintresserad individ, så erbjuder vårt elektroniska sortiment allt från handburna GPS:er till klockor utvecklade för militärt bruk. Om du exempelvis ska ut och vandra, kan en smidig, handburen GPS underlätta upplevelsen avsevärt genom att visa vandringsleder, samt rekommendera intressepunkter. Samtidigt kan vandringen förevigas genom en actionkamera, som kan fästas på huvud, handled, bröst eller kläder med hjälp av våra fästessortiment. Perfekt för att dela med sig av din upplevelse med familj och vänner. För jägaren erbjuder vi liknande tillbehör, men här erbjuder vi även en rad elektronik anpassad för just jakt. Om du exempelvis jagar med hund har vi en uppsjö av GPS:er och tillbehör, för ökad kontroll och kommunikation med din hund. Speciellt här uppe i norden blir det även viktigt med en ljuskälla under höst, vinter och vår-jakten då mörkret lägger sig tidigt. Här erbjuder vi en rad tillbehör i form av ficklampor och annan belysning för alla tillfällen. Vare sig det gäller en kraftig eftersökslampa, eller en smidig ficklampa att alltid ha i bakfickan. Vi erbjuder även ett brett sortiment av elektronik för båt och fiske, där vi har samlat det bästa inom ekolod och radio. Allt för att du ska kunna kommunicera obehindrat, samt navigera på vatten eller lokalisera fisk. Tveka inte med att kontakta oss på Active Outfit om du har frågor eller funderingar angående vårt elektroniksortiment. ... Visa mer Visa mindre

 

Artiklar 1 till 10 av totalt 165

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Hörselskydd Optime I hjässbygel Hi-Viz

  Sköna, passiva hörselskydd för bullriga miljöer, låg vikt och gelfyllda ringar. Läs mer
  119 kr

 • Halsband för små hundar till Astro/DC40/DC50

  Detta halsband med överdrag i polyuretan är tåligt, vattentätt och precis likadant som originalhalsbandet som medföljer till Astro 320 med DC 40 och DC 50 hundhalsband. Denna modell är mindre och till för att även mindre hundar ska kunna använda spårningsutrustningen.

  Läs mer
  109 kr

 • Luminox Recon NAV SPC 8831.KM

  Luminox Recon NAV SPC 8831 (Navigation Specialist) kommer i svart kolfiberförstärkt polymerplast. Klockan är byggd för att vara ett enkelt och effektivt verktyg för navigering och positionsbestämning med hjälp av solen, kompass på armbandet samt tachymeter för att uppskatta marschfart.

  Läs mer
  5 349 kr

 • Luminox Colormark Chronograph 3081

  Navy SEALs Colormark Chronograph 3081 med svart urtavla och vita bokstäver.

  Läs mer
  3 269 kr

 • Foodsaver Fresh FFS010X

  Foodsaver FRESH är en liten och smidig vakuumförpackare som automatiskt tömmer burkar och zip-påsar på luft och på det viset ökar livslängden på de flesta livsmedel med upp till 2 gånger i ditt kylskåp. Läs mer
  889 kr

 • Night Vision-lins till Maglite Mini AA

  Maglites gröna Night Vision-lins blockerar infrarött ljus från ficklampan, medan synligt ljus får flöda fritt för att kunna använda ficklampan tillsammans med utrustning för mörkerseende. (Finns i två storlekar)

  Läs mer
  449 kr

 • Peltor SportTac Shooting

  Den unika digitala ljudkretsen eliminerar det vassa ljudklipp som är typiskt för de flesta nivåberoende hörselskydd på marknaden. Många tycker att ljudet obehagligt och störande. Den nya elektroniken i Peltor™ SportTac™ hörselskydd reagerar ögonblickligen och skyddar hörseln från höga impulsljud. Systemet reagerar så mjukt att du sällan hör klippet när skyddet aktiveras. Peltor™ SportTac™ kan du också ansluta jaktradio direkt till headsetet.

  Läs mer
  1 289 kr

 • Lightforce Filter

  Tillverkade med många olika ljustemperaturer och nivåer av klarhet, Lightforce's filter ger dig alla möjligheter för att justera ljuset till dina behov.

  Läs mer
  269 kr

 • FoodSaver Fresh Container

  FoodSaver® Fresh-behållarna är eleganta, stapelbara och lämpliga att använda med alla vakuumförslutningssystem från FoodSaver®. Det här är den ultimata matförvaringslösningen för hemmet – kombinationen av enkel förvaring och den fräschör du kan förvänta dig av vakuumtätning av maten. Bevara de färska smakerna av dina favoritingredienser och måltider i kylen, frysen och skafferiet.

  Läs mer
  109 kr

 • FoodSaver Vakuumpackare FFS004X

  Foodsaver FFS004 är en vakuumförpackare som automatiskt tömmer förpackningar på luft och på det viset ökar livslängden på de flesta livsmedel med upp till 5 gånger. Den har en förseglingsfunktion med en droppbricka som samlar upp överflödig fukt och vätska.

  Läs mer
  1 199 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 165

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5