Hej och välkommen!

Vi är mycket glada över att nu kunna öppna portarna till Active Outfit. Om du lägger mer intresse än vad som är helt sunt på din utrustning, eller om du bara vill handla på en smidig och lättnavigerad plattform, till konkurrenskraftiga priser och med bra sortiment och service - ja, då hoppas vi att du ska trivas här hos oss.

Vi som ligger bakom sidan är Robert Danowsky och Victor Wennerholm, två vänner som delar ett starkt intresse för jakt, skytte och allmänt friluftsliv. Det enda som egentligen är starkare är vårt intresse för utrustning, och det spelar i ärlighetens namn ingen större roll för oss om den är helt nödvändig eller inte. För oss är bra utrustning ett självändamål, kort sagt.

Vår slogan, "När utrustning blir roligare än friluftsliv" är med andra ord bara halvt på skämt.

Bakgrunden till Active Outfit bottnar i att vi inte kunde hitta någon aktör på marknaden som riktigt lever upp till den standard vi tycker att bra e-handel ska hålla. Det finns flera jakt- och friluftsbutiker på nätet idag, men vi saknade rika produkttexter, bra jämförelsemöjligheter mellan produkter, ordentliga produktguider och instruktionsmaterial direkt på hemsidan, rikt bildinnehåll på varje produkt och en rad andra saker som vi själva tycker att man som konsument bör kunna förvänta sig av en modern e-handel idag. "Själv är bästa dräng", så vi bestämde oss helt enkelt för att försöka åstadkomma just det här.

Resultatet är sidan du just nu besöker. Det är, som alla andra projekt här i livet, ett "work in progress" men vi är glada och stolta över att nu kunna presentera resultatet så här långt och vi hoppas att du ska trivas!

Om du har frågor, synpunkter eller kommentarer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@activeoutfit.se.

Än en gång, varmt välkommen till Active Outfit!

Med vänliga hälsningar,
Robert och Victor