Active Outfit lanserar en helt ny hemsida med den senaste tekniken för toppmodern e-handel.

Active01Vår affärsidé har alltid varit att erbjuda den bästa utrustningen för dig som har en aktiv fritid, med fokus på jakt och friluftsliv.

Målsättningen har sedan starten varit att rikta detta erbjudande till våra kunder genom att skapa en upplevelse på nätet som är lika bra som att klämma och känna på varorna i en fysisk butik. Om vi lyckas eller inte ska vi låta andra avgöra, men vi tror att vi tagit ett stort steg framåt när vi nu lanserar en helt ny design på vår butik.

Den främsta förändringen med den nya sidan är att den är responsiv, vilket innebär att den känner av storleken på din skärm och anpassar innehållet för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Bakgrunden till denna förändring är att vi har uppmärksammat en tydlig trend i våra besökares beteende där allt fler kommer in i butiken via bärbara datorer, smarta telefoner och surfplattor.

Förutom att vi gett hela butiken ett grafiskt lyft finns nu betydligt färre textlänkar än tidigare. Alla menyer och knappar har designats för att vara enklare att navigera med fingrarna på en pekskärm och vi har försökt se till att så lite som möjligt förändras när du byter mellan olika enheter. Du ska med andra ord kunna känna igen dig och hitta alla funktioner även om du byter mellan din dator, telefonen och surplattan.

I samband med designförändringarna har vi även gjort ett stort arbete för att förbättra andra funktionaliteter på sidan. Du hittar bl.a. en uppdaterad och förbättrad sökfunktion, bättre sorteringsmöjligheter samt helt nya produktfilter för att navigera bland våra artiklar.

Vi är mycket ödmjuka för att det fortfarande kan finnas buggar här och där. Vi har gjort vårt bästa för att denna övergång ska vara friktionsfri, men det är nästan oundvikligt att vi missar några detaljer vid en så här stor förändring.

Om du vill läsa mer om alla funktioner och hur du får ut det mesta av sidan kan du ta en titt i vår användarguide. Vi hoppas att ni håller med oss om att det här är ett rejält lyft, men uppskattar som alltid feedback och förbättringsförslag!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit 

 

P.S. Lek gärna runt med den responsiva designen, det enda du behöver göra är att ändra bredden på din webbläsare och se hur de olika elementen på hemsidan byter position och storlek för att anpassa sig. D.S.