Nu är det inte långt kvar till jul och vi vet att det kan vara fruktansvärt svårt att hitta rätt julklapp. För att göra det lätt för dig har vi här samlat 7 heta julklappstips till framför allt jägaren men även till andra friluftsintresserade människor. 

Peltor SportTac Hunting

Peltor Sporttac är kanske de mest kända aktiva hörselskydden bland jägare och skyttar, med all rätt. Peltor Sporttac Hunting är en odödlig klassiker. Även om din tilltänkta mottagare redan har hörselskydd tackar man aldrig nej till ett extra par att låna ut eller ha i reserv. 

Priset just nu: 999 kr (ord. pris: 1 299 kr)

Köp Peltor Sporttac Hunting här!

 


 

 ThermaCell Värmesula Nordic Flex

Heated Insoles Nordic FLEX gör det möjligt att alltid vara varm om fötterna oavsett om du åker skidor, pulsar i snön eller sitter still på isen. Med hjälp av en medföljande fjärrkontroll styr du enkelt värmen för en perfekt värmekomfort kring fötterna. ThermaCell Värmesula Nordic Flex är en riktig storsäljare hos oss på Active Outfit och en klockren julklapp till alla som rör sig i naturen under vintern. 

Priset just nu: 1 199 kr (ord. pris: 1 999 kr)

Köp ThermaCell Värmesula här!

 


 

Morakniv Bushcraft Survival

Bättre allroundkniv än Morakniv Bushcraft Survival är svårt att hitta. Genomtänkta lösningar såsom fast bältesfäste, inbyggd slipsten i plastsildan och tändstål. Allt det kombinerat med en vass kniv i 3,2mm rostfritt kvalitetstål från Sandvik gör Bushcraft Survival till den ultimata kniven för bushkraftentusiasterna.

Pris: 469 kr

Köp Morakniv Bushcraft Survival Orange här!

 


 

https://activeoutfit.se/crock-pot-6-0l-duraceramic-timer.html

Till jägaren eller matlagninsfantasten som har allt är Crock-Pot 6,0L DuraCeramic - Timer en klockren julklapp. Lägg i alla ingredienser, sätt på timern, gå till jobbet och när du kommer hem är maten klar. 

Priset just nu: 1 499 kr (ord. pris: 1 699 kr)

Köp Crock-Pot 6,0L DuraCeramic - Timer här!

 


 

 

Stanley Classic Termos 0.7L Blå

En termos är en termos är en termos.. Men det här är en Stanley Classic Termos 0,7L Blå. Det finns exempel på Stanleytermosar som klarat fall från flygplan på 4000 meters höjd utan att gå sönder - Det säger allt! De dubbla väggarna i rostfritt stål med vakuumisolering håller temperaturen på varm dryck upp till 24 timmar. 

Priset just nu: 345 kr (ord. pris: 499 kr)

Köp Stanley Classic Termos 0,7L Blå här!

 


 

 

Walkstool Comfort 55cm

Trebentstolen nummer 1 Walkstool Comfort 55cm. Stolen fälls ihop för att bli så lätt och kompakt att den enkelt går ned i väskan. Sittsen är extra bred och extremt skön att sitta på. Perfekt present till jägaren, fiskaren och friluftsfantasten som behöver vila benen emellanåt. 

Pris: 745 kr

Köp Walkstool Comfort 55cm här!

 


 

T&P Alaska Neoprenstövel

T&P Alaska Neoprenstövel är en rejäl vinterstövel med 10 mm neopren och en borstad fleece på insidan. Helt vattentät och testad ner till -40 grader. Greppsäker yttersula med ett väl tilltaget mönster. Uppskattad julklapp till alla som rör sig i skog och mark under vintern.

Priset just nu: 499 kr (ord. pris: 699 kr)

Köp T&P Alaska Neoprenstövel här!

 

Har du fortfarande inte hittat någon julklapp som passar? Missa då inte att kolla in vår stora julklappsrea med upp till -50% här!