Utbudet på Active Outfit fortsätter att växa så det knakar. Idag har vi det stora nöjet att presentera en rad nya varumärken, kategorier och produkter inom friluftssegmentet!

Vi kan nu erbjuda flera olika lösningar för vattenfiltrering och rening av dricksvatten från Katadyn. Deras lösningar sträcker sig från enklare lösningar för att framställa mindre mängder till större expeditionspumpar som är tänkta att förse ett helt basläger med rent dricksvatten. Vår vana trogen erbjuder vi även ett komplett utbud av tillbehör till vattenreningssystemen.

Vi utökar samtidigt vårt sortiment av vattenflaskor med flera modeller från klassiska SIGG och det för oss nya varumärket Nalgene, som ju annars är både välkänt och uppskattat över hela världen. På detta sätt kan vi nu erbjuda våra miljömedvetna kunder högkvalitativa vattenflaskor i både aluminium och plast som tål många år av tuff användning innan de behöver bytas ut.SIGG01

Light My Fire har funnits i sortimentet sedan tidigare (i begränsad utsträckning), men har nu fått en betydligt större plats med det breda utbudet av färgglada matlagningstillbehör och lösningar för att göra upp eld i naturen. När vi ändå pratar om eld kan vi nämna att flera nya stormkök från svenska tillverkaren Optimus har kommit in i sortimentet.

Om man har både eld och vatten är nästa steg på behovstrappan så klart att få något varmt i magen. Där öppnar vi upp en ny kategori med proviant och frystorkad mat för friluftsaktiviteter, vandring och tältliv. Först ut med produkter i den här kategorin är varumärket Trek'N Eat där det hittills är "Krämig pasta med kyckling och spenat" som blivit favoriten bland vår personal.

Maglite kommer in med flera nya modeller i sortimentet. Det som framförallt är värt att nämna är att flera av deras mest populära produkter nu finns tillgängliga med kraftfulla LED-lampor istället för de traditionella glödlamporna, men även att vi nu har den senaste nyheten MAG-TAC på lager.SIGG01

Vi har samtidigt stärkt upp vårt redan breda utbud av Victorinox, vilket betyder att det nu finns över 40 modeller av deras klassiska knivar i vårt sortiment!

Ovanstående är bara en kort uppdatering kring alla i butiken. För den som är nyfiken går det alltid bra att titta i kategorin Nyheter där du enkelt kan se vilka nya produkter som dyker upp i sortiment från dag till dag.

Feedback, frågor och kommentarer är lika välkomna som alltid!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit