Idag har vi glädjen att presentera marinradio som ett nytt segment i butiken.

Sedan tidigare har vi ju ett starkt sortiment av jaktradio, aktiva hörselskydd och alla tänkbara tillbehör för radiokommunikation inom jakten. Därför känns steget naturligt att nu öppna portarna för samma typ av sortiment inom flera områden, nämligen fritids- och marinradio.

För att ge det nya produktområdet en välförtjänt "knuff" i rätt riktning har vi också möjlighet att erbjuda riktigt fina priser på marinradio från Icom. Sortimentet består i skrivande stund av två bärbara radioenheter och två för fast montage i båten, beroende på båtens storlek och självklart även de personliga preferenser man har.

De bärbara enheterna har många funktioner och egenskaper särskilt utvecklade för marin användning (de flyter bl.a. och blinkar om de tappas i vatten för att vara till bästa hjälp även i svåra nödsituationer).

Precis som på jaktradiosidan jobbar vi uteslutande med starka varumärken som är kända för att hålla hög kvalitet och ett brett tillbehörssortiment med kopplingar till hörselskydd, PTT-headset, båtantenner och mycket mer.

Du hittar de nya enheterna länkade direkt under denna bloggpost. På respektive enhets produktsida finns samtliga kompatibla tillbehör länkade för att göra det så enkelt som möjligt att välja rätt.

Feedback, kommentarer och frågor är lika välkomna som vanligt!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit