Active Outfit erbjuder nu ett komplett sortiment av GoPro actionkameror och tillbehör.

GoPro01

GoPro är den globalt marknadsledande tillverkaren av actionkameror för privat såväl som professionellt bruk. Det är lätt att förstå varför när man håller en av deras coola, lätta och små kameror i handen. Men det är inte bara den fantastiska teknologin i kamerorna som ligger till grund för framgången, utan även det oerhört breda sortimentet av fästen, montage, kamerahus och andra tillbehör för alla möjliga aktiviteter.

GoPro-fans över hela världen använder kamerorna för allt möjligt från att filma sina barns första steg i förstapersonsperspektiv till bergsklättring, dykning, motorsport och mycket mer. Kamerorna är ständiga testvinnare och senaste modellen GoPro Hero3+ Black har under 2014 utsetts som "bäst i test" av både SVT:s Plus och tidningen Ljud & Bild. Under utveckling finns även flera nya tillbehör för användning under jakt, men redan idag finns tillbehör som används flitigt av jägare världen över.GoPro02GoPro03

Vår vana trogen erbjuder vi hela sortimentet av både kameror och tillbehör från GoPro, samt rekommenderade tredjepartstillverkare som GoPole, SP Gadgets och Edutige. Vi har även försökt dela upp tillbehörssortimentet i några vettiga underkategorier för att göra det lättare att hitta. Tillbehören är därför sorterade i kategorierna GoPro tillbehör, GoPro fästen och GoPro stativ.

Vi hoppas att detta nya tillskott ska bli uppskattat hos våra kunder och tar gärna emot feedback, kommentarer och frågor!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit