Bear Grylls är tillbaka i samarbete med Gerber!

Sedan tidigare har vi ju ett brett sortiment av prylarna i Gerber Bear Grylls Survival Series, där vi nu har nöjet att presentera en helt ny modell: Gerber Bear Grylls Survival Tool Pack.Gerb04

Det här är ett riktigt kraftpaket med överlevnadsutrustning, men ändå i ett kompakt format. Setet innehåller ett multiverktyg med 12 funktioner, en ficklampa och ett eldstål - allting samlat i ett praktiskt hölster som enkelt kan bäras i bältet eller på ryggsäcken.

Serien av knivar och annan överlevnadsutrustning är ett samarbete mellan Gerber (som har över 70 års erfarenhet av att tillverka knivar och verktyg av hög kvalitet) och överlevnadsexperten Bear Grylls som blivit känd för sina många och extrema överlevnadsprogram.

Bear Grylls blev först känd när han som 23-åring blev den yngste britten som bestigit Mount Everest och sedan dess har han byggt sig ett namn som en av världens mest kända överlevnadsexperter med bl.a. TV-program på Discovery Channel. Bear Grylls är även ambassadör för den engelska scoutkåren.

Du kan läsa mer om Bear Grylls och samarbetet med Gerber på följande länkar:

http://www.gerbergear.com/
http://www.beargrylls.com/

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit