Nu släpps ännu fler nyheter i Gerber Bear Grylls Survival Series!

Sedan tidigare har vi ju ett komplett sortiment av prylarna i Gerber Bear Grylls överlevnadsserie. Nu har vi nöjet att presentera sju helt nya produkter!

Bear Grylls Paracord Fixed Blade

En innovativ kniv med full tånge utan handtag. Istället är kniven lindad med fallskärmslina (paracord) som kan lindas upp och användas i en överlevnadssituation.Gerb01

Bear Grylls Ultimate Knife Pro

Bear Grylls Ultimate Knife är faktiskt världens bäst säljande kniv de senaste åren. Nu kommer den i en ny och vidareutvecklad Pro-variant med knivblad av premium-stål, full tånge och en vidareutvecklad slida med flera praktiska funktioner.

Bear Grylls Compact Parang

En mindre variant av den populära men något otympliga Machete Parang. Med samma form och design fungerar även den mindre varianten bra för att röja sly, hugga mindre träd och liknande.

Bear Grylls Hatchet

En praktiskt liten yxa som enkelt kan bäras med i ryggsäck eller annan packning. Perfekt att hugga ved till lägerelden eller för att bygga skydd.Gerb01

Bear Grylls Survival Bracelet

Med detta överlevnadsarmband har Bear Grylls och Gerber produktifierat ett fenomen som är populärt bland överlevnadsexperter och militära elitförband världen över. Genom att fläta fallskärmslina (paracord) i ett speciellt mönster kan ca 1,5 meter fallskärmslina bäras som ett praktiskt (och snyggt) armband. Vid en nödsituation kan fallskärmslinan lindas ut och användas för att tillverka fällor, binda spjut, bygga skydd, etc.Gerb03

Bear Grylls Field Sharpener

Ett praktiskt och mångsidigt knivbryne. I ett litet, smidigt format ryms två diamantbrynen med olika grovhet, ett karbidbryne och ett keramiskt bryne.

Bear Grylls Ultra Compact Fixed Blade

En superkompakt kniv som enkelt kan fästas både på kroppen eller packningen. Kan med fördel även bäras runt halsen för att alltid vara nära till hands.

Alla produkter i serien är framtagna i samarbete mellan Gerber och överlevnadsexperten Bear Grylls som bl.a. är känd från överlevnadsprogrammen på Discovery Channel. Bear Grylls har bl.a. ett förflutet inom den brittiska elitstyrkan SAS och var den yngste britten som besteg Mount Everest (som 23-åring). Sedan dess har han byggt sig ett namn som en av världens mest kända överlevnadsexperter och ambassadör för den engelska scoutkåren.

Feedback, frågor och kommentarer är som vanligt varmt välkomna, tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över! 

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit