Vi kan stolt presentera att vi numera är återförsäljare av Garmins kompletta sortiment av Outdoor GPS:er, tillbehör och kartor. I butiken finner du alla serier och modeller från Garmin: Astro, Dakota, eTrex, Foretrex, GPSMAP 62-serien, GTU 10, Montana och Oregon.

En kort presentation av de olika modellfamiljerna i Garmins sortiment kan vara på sin plats:

Garmin Astro
Ett förstklassigt hundspårnings-/hundpejlsystem som kan spåra upp till 10 hundar samtidigt! Ett fantastiskt verktyg för alla jägare.

Garmin Dakota
Garmin-familjens lillebror med pekskärm i färg och massor av funktioner. 

Garmin eTrex
Prisvärda och lite enklare handburna GPSer. Pålitliga och kraftigt byggda med alla funktioner som en mindre krävande användare behöver.

Garmin Foretrex
En serie GPS-enheter som du bär direkt på armen, för dig som behöver ha båda händerna fria.

Garmin GPSMAP 62
Världens mest sålda handburna GPSer, behöver vi säga mer än så?

Garmin GTU 10
En sändarenhet som du enkelt fäster på de saker du vill kunna spåra. Perfekt för dig som är orolig för att båten ska bli stulen eller att barnen går vilse.

Garmin Montana
De mest avancerade handburna GPSerna hittills från Garmin. Oslagbara funktioner, pekskärm i färg, tålig design och stöd för ett brett spektrum av kartografi.

Garmin Oregon
En av stommarna i Garmins sortiment av GPS-enheter. Robusta och vattentäta med pekskärm, perfekta att bära med sig.

Men vi säljer inte bara enheterna, vi har också försökt lägga upp ett komplett sortiment av tillbehör till Garmins Outdoor-gpser och länka dem till produkterna så att du enkelt ska kunna hitta de tillbehör du letar efter, utan att behöva fundera på om den passar till din modell.

Det enklaste sättet att hitta det du letar efter är att gå in på kategorin "GPS-enheter" och klicka på den GPS du har. Klicka sedan på fliken "tillbehör" på produktsidan, så ser du enkelt alla tillbehör som passar till just den modellen. (om du inte vet exakt vad tillbehöret heter eller har för artikelnummer, då är sökrutan längst upp på sidan allra enklast, så klart)

Vi har även Garmins kartor i sortimentet, både Garmins "Friluftskartan Pro V3" och "Friluftskartan Prime".

Om det mot förmodan skulle vara så att du inte hittar just det tillbehöret du letar efter i vårt sortiment går det bra att kontakta oss, eftersom vi har möjlighet att köpa in alla delar av Garmins omfattande sortiment vid beställning!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit