Garmin uppgraderar Astro-serien med nya hundhalsbandet DC 50.

Astro-serien är utan tvekan ett av de mest omtyckta systemen för hundförare och jägare som vill addera nya dimensioner till jakt med drivande, ställande eller stötande hundar. Nu har Garmin gjort systemet ännu bättre med ett nytt DC 50 hundhalsband.

DC 50 har en ny, förbättrad flätad VHF-antenn  i rostfritt stål som ger upp till 14 km räckvidd och förbättrade egenskaper i svår terräng. Tillsammans med en uppdaterad Astro 320-enhet ger det nya halsbandet en betydligt bättre batteritid på 26-54 timmar.

DC 50 använder både GPS och GLONASS som positioneringssystem vilket hjälper dig hitta spårningen snabbare och bibehålla positionen även i svår terräng där vanliga GPS:er kan gå bet.

Det nya systemet går att köpa som paket med en Astro 320 handenhet eller som lösa DC 50 hundhalsband. Det nya halsbandet är fullt kompatibelt med de Astro 320 handenheter som tidigare levererats med DC 40 hundhalsband, men kräver en uppdatering av mjukvaran. DC 50 är dock inte kompatibelt med äldre handenheter (Astro 220).

DC50

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit