Vi fortsätter att bredda vårt sortiment på jaktsidan och lägger nu ut tre nya varumärken med en rad olika produkter. De nya tillverkarna är Bushnell, Millet och Butler Creek och vi tänkte passa på att berätta lite mer om dem. 

Bu01

Bu02

 

 

 

 

 

 

 

Bu03

 

 

 

 

 

Bushnell

Bushnell är ett amerikanskt företag som länge varit relativt okänt för europeiska konsumenter, men som faktiskt är det marknadsledande varumärket på sportoptik i USA. De tillverkar bland annat kikare, kikarsikten, avståndsmätare, mörkerkikare, GPS-enheter, åtelkameror, m.m. Vi har hittills tagit in ett urval av kikarsikten, avståndsmätare och åtelkameror för att sedan bredda utbudet gradvis. (Vi har dock tillgång till alla Bushnells produkter som saluförs i Sverige, så om det är något du saknar i vårt sortiment går det bra att kontakta oss så beställer vi hem det.)

Bushnell kikarsikten finns i många olika utföranden och prisklasser, men synonymt för alla modellfamiljer är att man får mycket bra värde för sina pengar. 

Bushnell avståndsmätare finns även dem i flera olika utföranden. En cool funktion på de lite dyrare modellerna är att de har inbyggd kulbanekompensator som berättar hur långt över träffpunkten du behöver hålla på det uppmätta avståndet.

Åtelkameror från Bushnell går under namnet Trophy Cam. Alla modeller tar foton och filmar i färg, men de skiljer sig lite åt på upplösning och andra detaljer. Det finns även en modell som har inbyggd färgskärm för att kunna titta på bilderna direkt i enheten, övriga enheter har enbart en textdisplay för att läsa av menyer, hur många bilder som tagits, etc.

Millet

Millet tillverkar ringar till kikarsikten och är välkända för sina Angle-Loc som är högkvalitativa kikarsiktesfästen.

Butler Creek

Butler Creek är en välkänd amerikansk tillverkare av vapentillbehör. I vårt sortiment hittar du till en början deras linsskydd och vapenremmar. Bland linsskydden finns deras modell Flip-Open som är ett mycket uppskattat tillbehör bland jägare. Vapenremmarna kommer i flera olika utföranden, det som är gemensamt för dem alla är att de är modernt designade i innovativa material med breda remmar för att avlasta vikten på bästa sätt.

Längre ned på sidan finns ett urval av de nya produkterna och hoppas att många ska uppskatta de nya jaktartiklarna som vi nu rullar ut - vi kommer i alla fall att göra det!

Feedback, kommentarer och frågor tar vi gärna emot, precis som vanligt.

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit