Nu kör vi igång vår första bloggtävling här på Active Outfit!

Det hela är egentligen väldigt enkelt, allt som krävs är att du har en egen blogg som du kan länka till oss från så kan du vinna ett presentkort på 500 kronor + fri frakt på beställningen och andra fina priser. Alla som deltar får också ett bra rabatterbjudande från oss, som bara riktas till deltagare i tävlingen!

Så här gör du för att vara med:

1. Länka till vår sida på din blogg. Du får själv välja hur du vill skriva i inlägget, men det måste åtminstone vara några hela meningar och innehålla minst två länkar.

Den första länken ska gå till tävlingssidan på vår blogg, förslagsvis med följande text:

Jag är med i bloggtävlingen som anordnas av jakt- och friluftsbutiken Active Outfit. På den här länken kan du läsa mer om tävlingen och hur man gör för att delta med chans att vinna fina priser från Active Outfit: http://www.activeoutfit.se/sv/blog/49-bloggtavling

Den andra länken ska gå till valfri sida hos oss. Du måste inte länka till huvudsidan, utan länka gärna till någon kategori eller produkt du gillar om du vill (helst med ankartext). Se nedan för exempel på hur en sådan länk kan se ut:

Active Outfit är Sveriges nya butik för jakt och friluftsliv.

eller

Active Outfit är en butik på nätet som säljer utrustning för jakt och friluftsliv.

eller

Jag har kollat runt på Active Outfit och gillar deras utbud av jaktutrustning.

eller

Jag har surfat runt och kollat på klockor och hittade den här klockan från Luminox som jag gillar skarpt!

eller

Blev grymt sugen på en Garmin Astro 320 som jag funderat på att köpa länge.

Så här kan exempelvis ett blogginlägg då se ut:

Hej alla läsare.

Som de flesta av oss tycker jag att det är roligt att vara med i tävlingar och just nu är jag med i bloggtävlingen som anordnas av jakt- och friluftsbutiken Active Outfit. (Du kan läsa mer om tävlingen här: http://www.activeoutfit.se/sv/blog/49-bloggtavling.)

Butiken säljer jakt- och friluftsutrustning och har en massa olika prylar. Jag var även inne och surfade runt lite i butiken och tycker de har ett riktigt bra utbud. Den här Luminox-klockan tyckte jag var riktigt snygg, så nu vet jag vad jag ska göra med mitt presentkort om jag vinner tävligen... :)

 


2. Gå in på vår bloggpost för tävlingen (URL) och posta en kommentar i kommentarsfältet i bloggen där du anger länk till din blogg (där du postat din länk till oss). Bli inte orolig om din kommentar inte dyker upp direkt, alla kommentarer måste nämligen godkännas av oss innan de visas, vilket sker manuellt.

Reglerna för tävlingen är följande:
Tävlingen pågår till och med 15 december. Bland de som länkat till oss under tävlingsperioden kommer vi att lotta ut ett presentkort på 500:- att använda i vår butik som förstapris. (Presentkortet är giltigt t.o.m. 31 december 2013 och  kan kombineras med andra erbjudanden och rabatter.)

Förutsatt att vi får in fler än 20 bidrag kommer vi även att lotta ut ett andra och tredje pris ur vårt sortiment till ett värde av ca 300:-. Alla som är med i tävlingen kommer också att få ett riktigt bra rabatterbjudande att använda i vår butik (enbart riktat till de som är med och tävlar), så i slutändan blir alla vinnare!

Det finns ingen begränsning för hur många gånger du kan gå med i tävlingen, så om du har mer än en blogg kan du öka dina chanser genom att delta med flera bloggar. Varje blogg räknas dock bara en gång.

Lycka till och "må bästa blogg vinna"!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit

Garmin har nu börjat marknadsföra en produkt som de räknar med ska revolutionerna jaktmarknaden i höst. Garmin Rino 650 Nordic är en kombinerad 155 MHz jaktradio och GPS-enhet, med flera häftiga funktioner och ett mycket tilltalande pris!Garmin har nu börjat marknadsföra en produkt som de räknar med ska revolutionerna jaktmarknaden i höst. Garmin Rino 650 Nordic är en kombinerad 155 MHz jaktradio och GPS-enhet, med flera häftiga funktioner och ett mycket tilltalande pris!Garmin har nu börjat marknadsföra en produkt som de räknar med ska revolutionerna jaktmarknaden i höst. Garmin Rino 650 Nordic är en kombinerad 155 MHz jaktradio och GPS-enhet, med flera häftiga funktioner och ett mycket tilltalande pris!Garmin har nu börjat marknadsföra en produkt som de räknar med ska revolutionerna jaktmarknaden i höst. Garmin Rino 650 Nordic är en kombinerad 155 MHz jaktradio och GPS-enhet, med flera häftiga funktioner och ett mycket tilltalande pris!