Bambi_01Idag har vi på Active Outfit nöjet att presentera vår senaste (och snyggaste?) medarbetare - "Bambi"!

Bambi är en Land Rover Defender som vi hoppas ska hjälpa oss komma närmare våra kunder på olika aktiviteter och mässor över hela landet, men också sprida lite extra glädje till våra kunder när vi är ute på olika äventyr. Vi hoppas också att hon ska fungera som en ambassadör för äventyrslust och längtan att lämna de breda asfalterade vägarna som vi tror att vi delar med många av våra kunder.

Namnet drogs bland många bra förslag från våra kunder i en tävling på vår facebook-sida, men till slut blev det Mikael Dahlqvist som vann tävlingen med sitt förslag och drog hem en gratis EKA Swingblade med följande motivering:

Vinnaren är ett namn som många känner igen och som bryter av mot den stundtals hårda utsidan med glimten i ögat, samtidigt som det knyter an till kärnan i det vi gör och dessutom är lätt att både uttala och komma ihåg. Kort och gott, lås oss presentera "Bambi"!

Tanken är självklart också att vi ska vara lätta att få syn på när vi är ute och rör på oss, så du får gärna tuta, vinka eller komma fram och hälsa om du ser oss någonstans!

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit