Som en naturlig del av en modern e-handel så kommer vi självklart att vara med och lista oss på de olika prisjämförelsesidor som finns. Det är en del arbete med att se till att all indexering går som den ska och att rätt produkter i vårt sortiment matchar mot rätt produkter på prisjämförelsesidan, därför jobbar vi med att indexera sortimentet på en sida i taget.

Nyheten är hur som helst att vi nu börjar bli klara med arbetet mot prisjakt, åtminstone i en första fas, och att man nu kan hitta vårt sortiment på deras sida! Det som kommer att hända inom närtid är också vi kommer att implementera en del av deras tjänster här hos oss, exempelvis möjligheten att lämna en recension av vad du som kund tycker om oss direkt här i butiken.

Vi ser fram emot att fortsätta bygget av en ordentligt modern e-handel i Sverige jakt- och friluftsnisch och vi hoppas att ni följer med oss på resan. Vi lovar att ständigt försöka förbättra sidan och upplevelsen för dig som är här, och tar varmt emot feedback på om det finns funktioner eller annat som du saknar.

Med vänliga hälsningar,
Victor