Active Outfit öppnar ny butik i Nacka med allt för jakt, fiske och friluftsliv.

Under hösten växte vi ur våra tidigare lokaler på Södermalm i Stockholm och styrde därför flyttlasset mot Nacka, närmare bestämt till Vikdalsvägen 50 (mittemot McDonald's och Statoil i närheten av Nacka Forum). Under de senaste månaderna har vi planerat, inrett och finjusterat för att kunna fortsätta erbjuda våra kunder bästa möjliga service både på distans och direkt på plats...

Butik01

Nu har vi äntligen kommit till punkten där det enda som återstår är nöjet att officiellt slå upp portarna och brett välkomna alla kunder att besöka oss!

Ute i butiken hittar du ett urval av våra mest populära produkter för säsongen på display och kan dessutom få hjälp att välja bland över 3000 produkter (alla varor som har lagerstatus "I lager" på hemsidan) som hämtas direkt från lagerhyllan för att kunna inspekteras och köpas över disk i butiken. Till din hjälp finns både vår kunniga personal och kunddatorer för att enkelt ge en överblick av vårt ständigt växande sortiment av utrustning från ledande varumärken.

Butik02

De flesta av våra kunder handlar ju via hemsidan och så kommer det givetvis att fortsätta, men vi tycker samtidigt att det känns väldigt roligt att på detta sätt kunna ge extra service till våra lokala kunder - särskilt som jägare, sportfiskare och friluftsintresserade i Nacka och Värmdö varit utan lokal närvaro av välsorterade handlare under många år. 

I samband med jaktmässan Stockholm Game Fair som går av stapeln 17-19 april på Nackastrandsmässan kommer vi att finnas på plats för att möta lokala kunder med information och bra erbjudanden som kan lösas in i butiken. Mer information om mässan och andra nyheter som vi kommer bjuda på under våren kommer inom kort!Lager01

Lager02Feedback, frågor och kommentarer är som alltid välkomna direkt här på bloggen, via e-post eller på telefon 08-515 100 06.

Med vänliga hälsningar,
Active Outfit