VIKTIG INFORMATION - JUST NU GÅR DET INTE LÄGGA ORDER P.G.A.TEKNISKA PROBLEM. 

 

Snabb leverans • Fria byten • Sortimentsgaranti

Artiklar 1 till 10 av totalt 78

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Är du vår nya stjärna?

21 jan 2019 13:54:00 Allmänt

 Jobb

E-handelsmedarbetare Active Outfit

Vem är du?

 • Ung och hungrig?
 • Gillar jakt, fiske eller friluftsliv?
 • Vill jobba med e-handel?
 • Kan jobba heltid i Stockholm?

Känner du dig träffad? Då kanske du är vår nästa e-handelsstjärna!

Läs mer

Värmekläder

Eluppvärmda kläder ger inte dygnet fler ljusa timmar, men ser garanterat till att du inte kommer att behöva frysa igen. De flesta eluppvärmda värmekläderna har utbytbara batterier, fjärrkontroll, mobilapp och/eller usb-laddare. Allt detta ger en smidig användning, värmereglering och laddning, så att du kan fokusera på att njuta av vintervädret!

Läs mer

10 julklappstips

Nu är det inte långt kvar till jul och vi vet att det kan vara fruktansvärt svårt att hitta rätt julklapp. För att göra det lätt för dig har vi här samlat 7 heta julklappstips till framför allt jägaren men även till andra friluftsintresserade människor. 

Läs mer

Är du redo när myggen kommer?

Är du redo när myggen kommer? 

Våren är äntligen här efter vintern, och vi närmar oss sommaren och möjlighet att spendera härliga dagar, kvällar och nätter i skog och natur. Vad som också är på ingång är myggen. 
När de kommer och hur myggrik sommar det blir vet man aldrig, men ett som är säkert är att det kommer bli ett irriterande surrande runt öronen. 

Läs mer

Taktiska kläder & utrustning

Vad är egentligen taktiska kläder och taktiskt utrustning?

Taktiska kläder och utrustning är något allt fler människor i Sverige fått upp ögonen för på senare år. Kläder som ofta har en grund för yrkesmän och kvinnor inom polis, försvar och säkerhetsbranschen används idag även till vardags av aktiva människor i rörelse. Kläderna har ofta en mer genomtänkt funktion med praktiskt placerade fickor och väl valda material utan att tumma på designen vilket gör att kläderna passar lika bra på skjutbanan, vandringsleden eller på stan.

Läs mer

Hawke

Vi har nu fått in ett för oss nytt varumärke inom optik, nämligen brittiska Hawke! 

Hawke har under sina 16 levnadsår växt i rask takt och är idag marknadsledande inom luftskytte på den brittiska hemmamarknaden. De finns nu representerade i över 60 länder och har sedan 2007 även ett kontor i USA.  Hawke’s sikten tillverkades tidigare i Japan men produktionen har numer flyttats till Kina för att öka kvalitén på optiken. 

Läs mer

Goda dovhjortsbiffar

Idag är det dags för ett recept på biffar gjorda på dovhjortsfärs och en lite udda variant av gräddsås. Serveras med ugnsstekta rotfrukter.

Läs mer

Skalplagg

Numera behöver ingen stanna inomhus för att vädret inte är tillräckligt gynnsamt. De skaljackor som erbjuds idag har fantastiska egenskaper som skyddar mot väder och vind, och samtidigt hjälper dig att bli av med den värme som du producerar när du anstränger dig.

Läs mer

Vapenvård (guide)

19 okt 2017 16:22:00 Guider

Vapenvård

Grundlig vapenvård med jämna mellanrum är viktigt för att hålla dina vapen i toppskick och bibehålla hög precision. Här finns en grundläggande guide för hur du utför en ordentlig vapenvård, steg för steg! Vi har även ett brett utbud av vapenvårdsartiklar för alla dina behov.

Läs mer

Kikare

En komplett guide för dig som ska köpa kikare. Oavsett om du är jägare, fågelskådare eller friluftsentusiast finns det många olika termer att bekanta sig med innan man köper kikare. Utgångspupill, närgräns, ljusvärde, skymningsfaktor, förstoring, optik och objektivstorlek är bara några av de begrepp som kan göra kikarvalet krångligt. Vi hjälper dig att bena ut begreppen!

Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 78

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5